Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kunstvakken

Voor de Kunstvakken bieden we lesmethoden voor Kunst algemeen (KUA), CKV, Kunstvakken/CKV en de Beeldende vakken. Lesmethode Bespiegeling – kunst algemeen is de meest gebruikte methode Kunst Algemeen in het voortgezet onderwijs. De lesmethoden Contrast, EXPO en EXPO-begrippen worden ook volop gebruikt op veel scholen. U kunt bij onze kunstmethoden werken met leerboeken én digitaal materiaal of volledig digitaal werken. Er zijn intuïtief werkende licenties met een schat aan fragmenten die horen bij opdrachten in de boeken, een interactief oefenprogramma en heldere uitlegvideo’s over de lesstof.

Onze kunstmethoden direct bestellen?

Efficiënte lesmethoden voor de kunstvakken

Onze kunstmethoden komen tot stand in samenwerking met DocentPlus en Drillster. Docentplus is toonaangevend in het meten en verbeteren van leerprocessen in het primaire proces en is de grondlegger en ontwikkelaar van het RTTI-systeem. Drillster is een slim adaptief leersysteem om kennis te vergroten en te onderhouden. Met Drillster haal je betere studieresultaten in minder tijd. Onze lesmethoden voor de kunstvakken zijn geschikt voor iedere urentabel en voorzien in een uitgebreid digitaal aanbod voor leerlingen met een schat aan fragmenten die horen bij opdrachten in de boeken, een interactief oefenprogramma en heldere uitlegvideo’s over de lesstof. Daarnaast zijn onze leerboeken prachtig vormgegeven. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op, onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Ontvang de nieuwsflits kunstvakken en blijf op de hoogte!

Staal & Roeland

Staal & Roeland BV
Ubbo Emmiussingel 19
9711 BB Groningen

 

Donald Staal
 06 519 400 99
 d.staal@staal-roeland.nl

Elout Roeland
 06 22 424 455
 e.roeland@staal-roeland.nl

KvK: 60067748
BTW: NL853752928B01

Kom in contact

Wilt u meer weten over onze lesmethoden voor de kunstvakken of een informatief gesprek aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We spreken u graag!