Zoek
Sluit dit zoekvak.

Extra uitleg & oefeningen

Bij alle lesmethoden van Staal & Roeland zijn aanvullende licenties beschikbaar voor extra uitleg en oefening. Deze licenties zijn bedoeld voor gebruik naast de papieren boeken, die de leerlingen gebruiken op school. Als de school van uw zoon of dochter geen licenties voor de leerlingen heeft aangeschaft, kunt u dat ook zelf doen! Uw zoon of dochter kan zo extra digitaal oefenen met de lesstof en zo de leerstof meer eigen maken. Wij bieden licenties aan voor de klassieke talen en de kunstvakken.

Achterstand in de onderbouw wegwerken

Kan uw zoon of dochter wel wat extra hulp gebruiken bij de klassieke talen? Heeft hij of zij iets gemist in de basis of niet helemaal begrepen? Is herhaling nodig ter voorbereiding op een toets? Onze aanvullende licenties helpen daarbij! Een aanvullende licentie bevat o.a. uitlegvideo’s (video’s met een korte en heldere uitleg van de stof met een duidelijke opbouw) en drills. De drills bieden extra digitaal oefenmateriaal waarmee uw zoon of dochter net zo lang kan oefenen tot hij of zij de stof echt beheerst.

Voorbereiding examen in de bovenbouw

Doet uw zoon of dochter examen Grieks, Latijn, Kunst Algemeen (havo/vwo) of Beeldende vakken (tekenen, handvaardigheid, textiele vormgeving of audiovisuele vormgeving of vmbo)? Onze aanvullende licenties zorgen voor een goede voorbereiding op het examen! Voor de klassieke talen hebben we daarnaast ook het Compendium SUMMA (Latijn) en het Compendium PHAROS (Grieks). Deze naslagwerken zijn onmisbaar voor elke leerling in de bovenbouw van het gymnasium en te gebruiken naast elke methode.

Speciaal voor ouders en pubers

Speciaal voor ouders (en hun kinderen) hebben we Thuis op school gemaakt! Ideaal voor ouders met kinderen die starten in de brugklas. Thuis op school geeft antwoorden op praktisch alle vragen die je als betrokken ouder zou kunnen stellen over school. Alle vragen worden beantwoord met heldere achtergrondinformatie en concrete aanwijzingen voor ouders én 170 direct toepasbare tips voor leerlingen. Daarmee hebben ouders alles in huis om hun zoon of dochter succesvol te laten zijn op school; in de brugklas en daarna!

Staal & Roeland

Staal & Roeland BV
Kerklaan 15
9751 NK Haren

 

Donald Staal
 06 519 400 99
 d.staal@staal-roeland.nl

Elout Roeland
 06 22 424 455
 e.roeland@staal-roeland.nl

KvK: 60067748
BTW: NL853752928B01

Kom in contact

Wilt u meer weten over de digitale licenties bij onze leermiddelen of over Thuis op School? Neem vrijblijvend contact met ons op. We spreken u graag!