Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klassieke Talen

Onze lesmethoden SPQR Latijnse Taal & Cultuur en ARGO Griekse Taal & Cultuur zijn de meest gebruikte lesmethoden voor Klassieke Talen in het voortgezet onderwijs. We bieden voor zowel Latijn als Grieks een doorlopende leerlijn aan van onderbouw naar bovenbouw. Beide methoden sluiten volledig aan op het examenprogramma. U kunt werken met leerboeken én digitaal materiaal of volledig digitaal werken. Laagdrempelig formatief handelen is goed mogelijk door leerdoelsturing en RTTI-codering in de hulpboeken en in de toetsen van SPQR en ARGO.

Bestel nu stripboek ROMANI-De seditione Batavorum

In samenwerking met Uitgeverij Syndikaat en Uitgeverij L is het stripboek ROMANI-De seditione Batavorum gemaakt over de opstand van de Bataven. Naast de Nederlandstalige versie biedt Uitgeverij Staal & Roeland in beperkte oplage een versie in het Latijn aan.
Eenmalige uitgave, op=op.

De eerste écht geïntegreerde methoden voor LTC en GTC

Door de effectieve aanpak van cultuur, tekst, grammatica & idioom bereiden de leerlingen zich effectief voor op het zelfstandig lezen en vertalen van origineel Latijn in de context van de Romeinse wereld en Grieks in de context van de Griekse wereld. Beide lesmethoden sluiten volledig aan op het examenprogramma. De methoden zijn uitdagend en zorgen daarmee voor een hoog niveau zonder dat het programma overladen is. De methoden zijn geschikt voor iedere urentabel. Zowel SPQR als ARGO voorzien in een uitgebreid digitaal aanbod voor leerlingen met uitlegvideo’s, voorgelezen teksten en adaptieve oefendrills voor grammatica en idioom. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op, onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Ontvang de Klassieke Talen nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Staal & Roeland/Boom voortgezet onderwijs

Staal & Roeland bv/Boom voortgezet onderwijs bv
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

 

Donald Staal
 06 519 400 99
 d.staal@staal-roeland.nl

Elout Roeland
 06 22 424 455
 e.roeland@staal-roeland.nl

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01