Over ons

Donald Staal en Elout Roeland, oprichters van educatieve uitgeverij Staal & Roeland in 2014, hebben ruim 90 jaar ervaring in het onderwijs. Bij elkaar opgeteld -dat wel- in de klas, voor de klas, als auteur en 15 jaar als uitgever/uitgeefmanager bij de grootste educatieve uitgeverij van Nederland. Met als resultaat een schat aan praktische kennis van alle facetten van onderwijs: leren, lesgeven, ontwikkelen van leermiddelen en toetsen, curriculumontwikkeling, leermiddelenbeleid, onderwijsbeleid, aanbestedingen, digitaal leren en onderwijstechnologie.

 

Het Staal & Roeland team bestaat uit enthousiaste, ervaren en gedreven professionals. Wij werken samen met ervaren onderwijsspecialisten, marktonderzoekers, onderwijs- en leerplanontwikkelaars, ICT-specialisten, (online) marketeers, redacteuren, grafisch ontwerpers, projectleiders en auteurs.

Ons team

Antoinette van Duijn

Antoinette van Duijn

Advies/service + projectleider digitaal
Monique v.d. Hulst

Monique v.d. Hulst

Uitgever Kunstvakken en Zo leer je!
Karin Kamminga

Karin Kamminga

(Online) Marketing & communicatie
Sandra Oudenaller

Sandra Oudenaller

(Online) Marketing & communicatie
Arno Vogelzang

Arno Vogelzang

Projectcoördinator ict
Cilia de Haan

Cilia de Haan

Projectleider

Onze filosofie

MENSEN

Mensen zijn de constante factor in goed onderwijs. Alleen mensen zijn in staat om van goed onderwijs beter onderwijs te maken. Gemotiveerde docenten, gepassioneerde schoolleiders, daadkrachtige bestuurders en beleidsmakers met visie en fantasie halen het beste in hun leerlingen naar boven en maken daarmee goed onderwijs. Uiteraard geldt dat ook voor educatieve uitgevers, auteurs en andere onderwijsprofessionals: het is altijd de persoon die het verschil maakt.

EENVOUD

Wij geloven in de kracht van de eenvoud. Simpele oplossingen hebben vaak het sterkste effect. Lesmateriaal met heldere uitleg, instructie en opdrachten die je in één keer snapt en waarmee je snel tot resultaat komt. Digitale producten die werken en doen wat ze moeten doen: bijdragen aan een beter leerrendement. En dat minder meestal meer is, geldt niet alleen voor producten. Ook onderwijsprocessen, die bijvoorbeeld differentiatie sturen, zijn effectiever voor leerling en docent als ze hen eenvoud bieden.

EERLIJK

Wij willen eerlijk en verantwoord ondernemen, open en transparant. Dat geldt niet alleen voor de manier waarop we met onze klanten omgaan maar zeker ook voor de samenwerking met onze partners en leveranciers. Het begint en eindigt immers bij mensen. Wat ons betreft: mensen die zich goed voelen. Alleen dan krijg je het beste resultaat.

Auteurs

Heeft u een idee voor een lesmethode of heeft u een lesmethode geschreven? Of wilt u graag meewerken aan een lesmethode? Bij Staal & Roeland werken we samen in teams, waarbij auteurs intensief begeleid worden tijdens het hele traject van manuscript tot afgerond product. Wilt u graag meer weten over meewerken aan een lesmethode of wilt u uw idee laten zien, neem dan contact op met de uitgevers Donald Staal of Elout Roeland. Zij komen graag met u vrijblijvend in contact.

ICT-Helpdesk

Mocht u problemen ondervinden met de uitlevering van de digitale licenties of met het gebruik van de ict, neemt u dan eerst onze veelgestelde vragen door. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan contact met ons op: helpdesk@staal-roeland.nl. Antoinette van Duijn helpt u graag verder.

Contact

Postadres
Postbus 72
9750 AB Haren

Bezoekadres
Kerklaan 15
9751 NK Haren

Staal & Roeland bv
KvK: 60067748
BTW: NL853752928B01

    School

    Naam

    E-mail