Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kom in contact!

Direct in contact

Wilt u informatie ontvangen over onze lesmethoden, wilt u een vrijblijvende afspraak maken of wilt u een product bestellen? Neemt u dan gemakkelijk en snel contact met ons op. U kunt onze gegevens op deze pagina vinden.

Contactgegevens

Postadres
Postbus 1057
7940 KB Meppel

Bezoekadres
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

Staal & Roeland bv /
Boom voortgezet onderwijs BV

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01

Helpdesk ICT
helpdesk@staal-roeland.nl
Klantenservice

ICT-Helpdesk

Mocht u problemen ondervinden met de uitlevering van de digitale licenties of met het gebruik van de ICT, neemt u dan eerst onze veelgestelde vragen door. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan contact met ons op: helpdesk@staal-roeland.nl.

Goed van start met onze lesmethoden

Docenten die starten met onze lesmethoden ondersteunen wij met:

 

Zo kunt u goed voorbereid en gemakkelijk van start met uw nieuwe lesmethode!

Over ons

Onderwijspartner sinds 2014
Staal & Roeland ontwikkelt samen met enthousiaste docenten, auteurs en onderwijspartners hoogwaardige lesmethoden voor Klassieke Talen, kunstvakken en mentorlessen, waarbij de inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op de specifieke onderwijsniveaus. De methoden bieden, mede dankzij de RTTI-certificering, veel ruimte voor differentiatie en onderwijs op maat. Leerlingen worden gemotiveerd en uitgedaagd met relevante en interessante leerstof, waarin de leerdoelen expliciet zijn weergegeven en alle vragen en opdrachten gericht zijn op dat leerdoel. De vele RTTI-gecertificeerde toetsen, de rijke ict-omgeving en de docent ondersteunende materialen maken onze lesmethoden compleet.

 

Uitgeven binnen het leermiddelenbudget
Bij al onze methoden blijven we onder de €30,- per leerling per jaar. Door binnen de grenzen van het leermiddelenbudget te blijven, heeft een school de mogelijkheid om voor elk vak een methode aan te schaffen. Hierdoor worden docenten niet extra belast door eigen materiaal te moeten ontwikkelen. Samen halen we meer resultaat uit onderwijs! Wij komen met alle plezier op scholen langs om kennis te maken en de methodes verder toe te lichten. We komen graag in contact met u!

 

Enthousiaste professionals
Het Staal & Roeland team bestaat uit enthousiaste, ervaren en gedreven professionals. Wij werken samen met ervaren onderwijsspecialisten, marktonderzoekers, onderwijs- en leerplanontwikkelaars, ICT-specialisten, (online) marketeers, redacteuren, grafisch ontwerpers, projectleiders en auteurs.

 

Kracht van de eenvoud
Wij geloven in de kracht van de eenvoud. Simpele oplossingen hebben vaak het sterkste effect. Lesmateriaal met heldere uitleg, instructie en opdrachten die je in één keer snapt en waarmee je snel tot resultaat komt. Digitale producten die werken en doen wat ze moeten doen: bijdragen aan een beter leerrendement. En dat minder meestal meer is, geldt niet alleen voor producten. Ook onderwijsprocessen, die bijvoorbeeld differentiatie sturen, zijn effectiever voor leerling en docent als ze hen eenvoud bieden.

 

Duurzame productie
Alle boeken van Staal & Roeland worden CO2-neutraal gedrukt in Nederland.

Auteur worden bij Staal & Roeland

Heeft u een idee voor een lesmethode of heeft u een lesmethode geschreven? Of wilt u graag meewerken aan een lesmethode? Bij Staal & Roeland werken we samen in teams, waarbij auteurs intensief begeleid worden tijdens het hele traject van manuscript tot afgerond product. Wilt u graag meer weten over meewerken aan een lesmethode of wilt u uw idee laten zien, neem dan contact op met de uitgevers Donald Staal of Elout Roeland. Zij komen graag met u vrijblijvend in contact.