Search
Close this search box.

Pharos compendium Grieks

PHAROS compendium Grieks is een onmisbaar naslagwerk Grieks voor elke leerling! U kunt werken met het compendium met de aanvullende digitale licentie of volledig digitaal werken.

Onmisbaar naslagwerk Grieks

PHAROS compendium Grieks is een onmisbaar naslagwerk Grieks voor elke leerling in de bovenbouw en bruikbaar naast elke lesmethode. PHAROS is ook gekoppeld aan onze bovenbouw methode ARGO Griekse taal & cultuur bovenbouw. Voor extra uitleg bij annotaties en opdrachten en om de grammatica te herhalen, wordt in ARGO Grieks bovenbouw verwezen naar PHAROS. In de digitale licentie boekvervangend ARGO Grieks bovenbouw is de koppeling tussen PHAROS en ARGO Griekse taal & cultuur direct aanklikbaar. PHAROS is compleet, compact en geeft overzicht en houvast met de CEVO-lijst als uitgangspunt.

Kenmerken PHAROS compendium Grieks

Compleet overzicht

PHAROS compendium Grieks geeft een compleet overzicht van alle grammaticale begrippen.

Compact en overzichtelijk

Er is een overzichtelijke stamtijdenlijst. Daarnaast geeft PHAROS beknopte uitleg met voorbeelden.

Strategische vertaaltips

PHAROS biedt leerling inzicht in de structuur van de Griekse zin. Het compendium richt zich op wat de leerling qua basiskennis moet weten.

Literaire termen

PHAROS compendium Grieks biedt een zeer toegankelijke opsomming van alle literaire termen.

Praktische naslaglijst

PHAROS compendium Grieks biedt een praktische naslaglijst van circa 1.100 basiswoorden.

Vormleer

Vormleer en syntaxis aangeboden en uitgelegd in overzichtelijke leer- en onthoudschema’s.

Wat zegt men over PHAROS compendium Grieks?

Bekijk PHAROS compendium Grieks

Brochure Grieks

Brochure Klassieke Talen

PHAROS compendium

PHAROS

ARGO leerjaar 4

ARGO Griekse Taal & Cultuur

ARGO leerjaar 5

ARGO Griekse Taal & Cultuur

PHAROS compendium Grieks en ARGO Grieks

PHAROS compendium Grieks completeert ARGO Grieks bovenbouw. De boeken verwijzen naar de grammaticale overzichten in PHAROS. ARGO bovenbouw sluit aan op iedere onderbouwleergang. Samen met ARGO onderbouw vormt het bovenbouwdeel een ideale doorlopende leerlijn naar het examen. De ict bij PHAROS bestaat uit meer dan 75 uitlegvideo’s en digitale oefeningen (drills). In de boekvervangende licentie PHAROS is de ict ingebouwd. Er zijn drills gebaseerd op:
- Frequentie: de meest voorkomende woorden gebaseerd op de basiswoordenlijst PHAROS
- Woordsoort: voegwoorden, bijwoorden, etc.
- ARGO basislijst: woorden uit ARGO onderbouw, apart per thema of door elkaar

PHAROS Grieks digitaal

Drillster

Digitale leeromgeving

In het adaptieve leer- en toetsprogramma Drillster staan oefendrills met meerkeuzevragen of met invulmogelijkheid over de gehele leerstof uit PHAROS. Het programma past zich aan de leer- en onthoudcurve van de gebruiker aan. Drillster is zeer geschikt voor leerlingen om ook via een smartphone te oefenen.

Uitlegvideo's

Bij de methode zijn zestig uitlegvideo's beschikbaar. Deze uitlegvideo's geven leerlingen de gelegenheid om vooruit of terug te kijken en de stof op elk gewenst moment en plaats uitgelegd te krijgen. De PowerPoints die de basis vormen voor de video's, worden ook aangeboden in het docentenmateriaal.

Docentlicentie

Docenten krijgen met een leerlinglicentie toegang tot de uitlegvideo's en drills.
Met DrillsterPro kunt u als docent de prestaties van uw leerlingen volgen. U kunt drills klaarzetten, leerdoelen bepalen en naast de scores bijvoorbeeld ook inzien hoeveel tijd er is besteed. U ontvangt 50% korting op de licentie.

Ontvang de nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Goed van start met PHAROS

Gaat u starten met PHAROS compendium Grieks? Dan helpen we u goed op weg. Wij geven gratis starttrainingen op maat voor docenten aan het begin van het schooljaar. Hoe kunt het digitale materiaal en het docentenmateriaal optimaal inzetten en gebruiken? We komen graag bij u langs op school.

Assortiment PHAROS compendium Grieks

PHAROS compendium Grieks kan naast iedere lesmethode Grieks worden ingezet. Ook voor zelfstudie of naslagwerk is het compendium uitermate geschikt.

PHAROS compendium Grieks

PHAROS compendium Grieks

ISBN 9789492000507

beschikbaar

PHAROS licentie aanvullend

ISBN 9789492000514

beschikbaar

PHAROS volledig digitaal

ISBN 9789492000538

beschikbaar

Bestel een beoordelingsexemplaar

Bestel nu PHAROS compendium Grieks en de licenties.

Kom in contact met uw adviseur

Wilt u meer weten over PHAROS compendium Grieks of een informatief gesprek aanvragen? Met vragen of verzoeken kunt u altijd bij ons terecht. Snel, persoonlijk en effectief. Meteen raad, advies of een oplossing. Bel of mail gewoon even! Wij komen graag met u in contact.