Zoek
Sluit dit zoekvak.

BESTELLEN – veelgestelde vragen

Onze lesmethoden zijn verkrijgbaar bij alle schoolboekenleveranciers. U kunt de boeken en de digitale licenties bij uw vaste schoolboekenleverancier bestellen of rechtstreeks bij ons. U kunt op onze website een bestelformulier per lesmethode vinden.
Ja, neemt u hiervoor contact met ons op per mail.
Uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk in behandeling. U zult uw order binnen enkele werkdagen ontvangen.
Voor het beoordelen van onze lesmethoden kunt u voor 50% van de reguliere verkoopprijs een exemplaar van tekstboeken, hulpboeken, leerwerkboeken en/of opgavenboeken aanvragen. Daarnaast kunt u ook een proeflicentie aanvragen van één van onze digitale middelen voor de looptijd van het huidige schooljaar. SUMMA, PHAROS en de docentenhandleidingen vallen niet onder de kortingsregeling. U kunt een docentexemplaar via de bestelformulieren op onze website bestellen.
Ja, dat kan uiteraard. U kunt ons een e-mail sturen met de gewenste docentexemplaren inclusief ISBN's, gewenste aantallen per boek, de gegevens van uw school en de gegevens van u en uw collega's
Heeft u meerdere docentlicenties nodig, stuurt u dan een mail naar bestellingen@staal-roeland.nl met daarin vermeld: • de gewenste licentie; • uw mailadres; • namen en mailadressen van alle docenten; • uw school.

DIGITALE LICENTIES – veelgestelde vragen

De leerling kan naast het gebruik van de boeken ook de aanvullende digitale licentie aanschaffen van een lesmethode met toegang tot alle bijbehorende digitale toepassingen. Voor toegang tot de digitale variant van de boeken en alle bijbehorende digitale toepassingen zijn er twee digitale licenties beschikbaar: één speciaal voor de iPad en één licentie voor tablet/pc/laptop/smartphone.
De digitale licenties zijn één jaar geldig en zijn actief van 01 augustus tot en met 31 juli. Docentenlicenties verlengen wij automatisch, indien een school blijft werken met onze lesmethode.
Alle docentlicenties voor onze methodes bestelt u direct bij Staal & Roeland via het bestelformulier op onze website. Heeft u meerdere docentenlicenties nodig, stuurt u dan een mail naar bestellingen@staal-roeland.nl met daarin vermeld: de gewenste licentie + uw mailadres + namen en mailadressen van alle docenten + uw school.
U bestelt alle digitale leermiddelen voor de leerlingen via de boekenlijst. Ieder leerling krijgt in augustus een automatische bevestiging van de bestelling. Van Dijk levert aan de school de digitale linken die voor de leerlingen in de digitale omgeving (SOM, Magister ed.) gezet (kunnen) worden.
Heeft u een boekvervangende licentie rechtstreeks bij Staal & Roeland besteld, dan geldt het onderstaande: Werkte u al eerder met deze licentie? Uw licentie wordt dan automatisch verlengd. U ontvangt omstreeks juli/augustus een mail met informatie over het opnieuw activeren van uw licentie. Werkt u voor het eerst met deze licentie? U ontvangt in juli/augustus een e-mail een activatiecode. U kunt deze activatiecode verzilveren in het linkjesportaal.
Werkte u al eerder met de boekvervangende licentie op uw iPad? U ontvangt in juli/augustus een acitvatiecode voor de nieuwe licentie. Activeer uw licentie op het linkjesportaal. Gebruikt u hetzelfde inlogaccount als afgelopen jaar, dan worden uw boeken automatisch toegevoegd. Anders kunt u met het invoeren van de koppelcode uw boeken binnenhalen op uw boekenplank. Werkt u voor het eerst met de boekvervangende licentie op uw iPad? Download dan alvast de gratis app4learning app uit de appstore. U ontvangt vanaf 1 juli uw activatiecode voor uw licentie. Gebruik de koppelcode om uw licentie te kunnen gebruiken in de App4Learning.
Geen mail ontvangen van Van Dijk of van Staal & Roeland? -> check uw spambox. Is er voor of door u bij Staal & Roeland een licentie besteld? -> zo niet: u kunt alsnog een licentie bestellen via onze website. De licentie werkt niet? Wat is het probleem? Kunt u niet inloggen? Bent u uw wachtwoord vergeten? Een onderdeel van de ict werkt niet? Een drill werkt niet? Een link werkt niet? -> doorgeven aan helpdesk@staal-roeland.nl
Eerst melden bij uw eigen ict coordinator of bij uw boekenfonds: zijn de juiste licenties besteld? Of bij de electronisch portal: magister, som, ELO etc. Mocht er een ander probleem zijn, laat het ons dan weten op helpdesk@staal-roeland.nl onder vermelding van: welke methode + welke licentie: web/app/aanvullend + probleem bij één leerling of meer + bij leerling -> graag adres, huisnummer en postcode vermelden of bij probleem docent -> graag naam en mailadres vermelden + korte beschrijving probleem

DOCENTENMATERIAAL – veelgestelde vragen

Bij alle lesmethoden van Staal & Roeland bieden wij docentenmateriaal aan. Alle docenten die onze lesmethoden gebruiken, krijgen toegang tot de beveiligde omgeving met uitgebreid docentenmateriaal. Iedere docent, die een lesmethode van ons gebruikt, kan eenmalig een gratis account bij ons aanvragen. U kunt met uw account bij het ondersteunende docentenmateriaal inloggen. Maak eenmalig een account aan op: https://staal-roeland.nl/registreren. Leerlingen kunnen geen account aanvragen.
Het docentenmateriaal is online gratis te downloaden door docenten, die de betreffende lesmethode gebruiken. Daarnaast is het bij SPQR en ARGO ook mogelijk om de papieren docentenhandleidingen aan te schaffen.
Wanneer u één van onze lesmethoden gebruikt, kunt u zich bij ons registreren. Maak eenmalig een account aan op: https://staal-roeland.nl/registreren. Wij beoordelen uw aanvraag en na goedkeuring zal uw account worden geactiveerd. U heeft dan toegang tot het docentenmateriaal bij de betreffende lesmethode. Leerlingen kunnen geen account aanvragen.
Nee! U kunt altijd met één account bij ons inloggen. Na uw aanvraag voor toegang tot het docentenmateriaal van een andere lesmethode, zullen we uw bestaande account uitbreiden. U krijgt dan ook toegang tot het docentenmateriaal behorende bij de gewenste lesmethode. U kunt een mail sturen vanaf uw schoolmailadres naar Donald Staal, d.staal@staal-roeland.nl onder vermelding van uw naam + gewenste uitbreiding + schoolnaam.
Kijk op onze website onder de betreffende lesmethode voor een overzicht van het docentenmateriaal.
Het docentenmateriaal bij alle lesmethoden wordt continu aangevuld en is up-to-date. Mocht u vinden dat er iets ontbreekt, laat het ons dan weten.
Uw wachtwoord kunt u opvragen: https://staal-roeland.nl/lostpassword.