Bij alle lesmethoden van Staal & Roeland bieden wij gratis docentenmateriaal aan in onze beveiligde omgeving. U kunt hier bijvoorbeeld PowerPoint-presentaties, docentenhandleidingen, antwoorden, toetsen, etc. vinden. Mocht u één of meerdere lesmethoden gebruiken in uw klas, dan krijgt u gratis toegang tot het docentenmateriaal behorende bij die lesmethoden. Vraag nu hieronder eenmalig een gratis docentenaccount aan voor het inloggen op onze beveiligde omgeving met het docentenmateriaal en ontdek het extra ondersteunende materiaal. Uw docentenaccount wordt geactiveerd nadat er controle plaatsgevonden heeft of u gebruiker bent van de desbetreffende lesmethode. Gebruik voor de aanvraag van uw account bij voorkeur uw school e-mailadres.

N.B. Leerlingen kunnen geen account aanvragen.

Docenten Nederlands kunnen vanaf nu een account voor het docentenmateriaal KERN Nederlands aanvragen via boomvoortgezetonderwijs.nl. Heeft u al een account, dan kunt u met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de website van Boom voortgezet onderwijs. Vanaf het nieuwe schooljaar 2018/2019 is het docentenmateriaal voor KERN Nederlands enkel nog toegankelijk via de website van Boom voortgezet onderwijs.

Contactgegevens

Voornaam*
Achternaam*
School*
Plaats*
E-mail*
Telefoonnummer* (ter verificatie)


Docentenmateriaal

Ik vraag toegang aan tot het docentenmateriaal behorende bij de volgende methode(n):
Bevestiging

Ik bevestig dat ik docent ben en de hierboven geselecteerde methode(n) van Staal & Roeland gebruik in mijn lesprogramma.