Staal & Roeland ondersteunt scholen bij lesgeven op afstand

Digitaal lesmateriaal – behorende bij de gebruikte lesmethode van Staal & Roeland – zal voor de leerlingen in het VO beschikbaar worden gesteld vanaf donderdagmiddag 19 maart a.s. Wij helpen u graag door kosteloos digitale content ter beschikking te stellen voor de methode(s) die u nu gebruikt. Docenten en leerlingen die met boeken werken kunnen de komende periode ook de digitale variant gebruiken. Onderwijsinstellingen in het VO kunnen de licenties aanvragen via hun leveranciers van leermiddelen. Kijk voor meer informatie op: www.lesopafstand.nl.

Door de gezamenlijke educatieve marktpartijen (distributeurs, portaalleveranciers en uitgevers) is met vereende krachten aan een uniforme oplossing gewerkt die ertoe bijdraagt dat het onderwijs kan doorgaan nu de scholen gesloten zijn door de crisis.

Bent u nog geen gebruiker van onze methoden, maar wilt u nu wel gebruik maken van ons digitale producten voor uw leerlingen, neem dan contact met ons en dan bekijken we de mogelijkheden voor uw school.

Maatregelen Staal & Roeland

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus annuleren wij voorlopig onze evenementen, sectiepresentaties en fysieke afspraken. Maar we zijn goed bereikbaar per mail of per telefoon. We staan voor u klaar. Momenteel bereiden we online presentaties en webinars voor. Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Docentexemplaren van leerboeken, licenties e.d. worden tot op heden nog gewoon verzonden. U kunt ze aanvragen via deze website.