Inkijkexemplaar PHAROS

Wilt u alvast een indruk krijgen van onze lesmethode PHAROS? Bekijk hieronder alvast enkele pagina’s van het compendium. Bestel hier een docentexemplaar om het compendium of de licentie goed te kunnen beoordelen. PHAROS valt niet onder de kortingsregeling. We brengen geen verzendkosten in rekening.

Pharos digitaal

Flitscollege

Bij PHAROS zijn tachtig korte uitlegvideo’s beschikbaar. De grammatica wordt hierin bondig en duidelijk gestructureerd uitgelegd door ervaren docenten. Deze Flitscolleges geven leerlingen de gelegenheid om vooruit of terug te kijken en de stof op elk gewenst moment en plaats uitgelegd te krijgen. ‘Flipping the classroom’ stelt de docent in staat om op een andere manier accenten te leggen in zijn les. De PowerPoints die de basis vormen voor de video’s, worden ook aangeboden in het docentenmateriaal, zodat u ze ook zelf kunt gebruiken en naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Voorbeelddrills

 In het adaptieve oefenprogramma Drillster worden de bijbehorende verwerkingsoefeningen aangeboden voor de training van de specifieke PHAROS grammatica. Het programma past zich aan de leer- en onthoudcurve van de gebruiker aan. Drillster is zeer geschikt om via een smartphone te oefenen. Voor scholen bestaat de mogelijkheid om via een aanvullend account de prestaties van de leerlingen in een dashboard te volgen.