Inkijkexemplaren

Wilt u alvast een indruk krijgen van onze lesmethode ARGO? Bekijk hieronder alvast enkele pagina’s van het Tekstboek en Hulpboek 1. Bestel hier een docentexemplaar om het boek of de licentie goed te kunnen beoordelen. U krijgt als docent 50% korting op de reguliere verkoopprijs van onze boeken en digitale licenties. We brengen geen verzendkosten in rekening.

Daarnaast kunt u een goed beeld krijgen van de te behandelen grammatica per thema via het ARGO grammatica overzicht.

ARGO digitaal

Uitlegvideo's

Bij alle grammaticale onderwerpen in ARGO is een korte uitlegvideo beschikbaar. De nieuwe grammatica wordt hierin bondig en duidelijk gestructureerd uitgelegd door ervaren docenten. Deze Flitscolleges geven leerlingen de gelegenheid om vooruit of terug te kijken en de stof op elk gewenst moment en plaats uitgelegd te krijgen. De PowerPoints die de basis vormen voor de video’s, worden ook aangeboden in het docentenmateriaal, zodat u ze ook zelf kunt gebruiken en naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Voorlezer

Alle Griekse teksten van ARGO zijn ingesproken door Marco Ketels en Ellen Koenen. Grieks leren door luisteren geeft een nieuwe dimensie aan het vak, geeft nieuwe mogelijkheden om de taal te verwerven en biedt daarmee een nieuwe ingang tot leren. Daarnaast voorziet de Voorlezer de dyslectische lezer van een aantal hulpmiddelen, zoals instelbare lettergrootte, interlinie en achtergrondkleur.

Drills

In het adaptieve oefenprogramma Drillster worden per les drills aangeboden voor de training van grammatica en idioom. Het programma past zich aan de leer- en onthoudcurve van de gebruiker aan. Drillster is ook zeer geschikt om via een smartphone te oefenen. Voor scholen bestaat de mogelijkheid om via een aanvullend account de prestaties van de leerlingen in een dashboard te volgen.